ARA

6 Eylül 2012 Perşembe

google maps helikopter eklentisi
Google, kendine ait uygulamalarına yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bu yeni özelliklerden biri de Google Maps’e eklenen yeni helikopter bakışı eklentisi oluyor.
Google, kendi uygulaması olan Google Maps’i kullanıcılarına her geçen farklı bir özellik ile sunuyor. Günden güne Google Maps’in geliştirilmesini sağlayan Google, bu uygulamasına son olarak helikopter bakışı özelliğini ekledi ve bu sayede kullanıcılarının iki nokta arasında ki yol tarifini 3D görme şansı sundu.
Google Maps üzerinden yol tarifi almak isteyen kullanıcılar artık iki nokta arasında ki yol tarifini helikopter bakış açısı ile görecek ve bu şekilde Google Maps’te farklı bir uygulama gerçekleştirebilecek. Bunun yanında yeni uygulama sol kısımda yer alan yol tarifinin hemen alt kısmında yer alacak ve kullanıcıların bu seçeneği aktif etmesi ile iki mesafe arasında helikopterle gidiliyormuş gibi izleme özelliği sunulacak.
Google Maps’in yeni özelliği şu anda aktif olmuş durumda. Siz de bu uygulamayı görmek için Google Maps’e girin ve herhangi bir yol tarifi girerek helikopter özelliğini deneyin.

0 yorum:

Yorum Gönder