ARA

14 Kasım 2012 Çarşamba

Hotspot Shield Nasıl Kullanılır


Bu yazımızdan bahsetmeden önce sizlereyasaklı sitelere giriş dns olayı için bir konu hazırlamıştık. Farklı bir giriş işlemi için oraya da bakabileceğinizi söylemek isteriz. Farklı yazılar için sağ bölümden arama butonunu kullanabilirsiniz.
Gün geçtikçe sıklıkla kullandığınız siteler sürekli olarak yasaklanıyor. Son zamanlarda bu gibi olaylarla daha fazla karşılaşmaya başladık. Durumlar böyle olunca canınızın sıkılması normal. Çoğu insanlar bu olaya el atıp çözüm yolu bulmak için çeşitli araştırmalarda bulunup kesin olan çıkış yolu için değişik yollar aradılar. Bu araştırmaların bazıları başarıyla sonuçlanırken, bazıları da net bir sonuca ulaşamamıştır. Şuna söylemek gerekir ki bilinen en iyi yol proxy aracılığıyla hizmet veren sitelerdir. Bu siteler üzerinde yapılmış olan işlemler yasaklı sitelere giriş yolu için çözüm olmuştur.
Artık herkesin internette rahatça dolaşabilmesi için bir yöntem var. Bu yöntemde Hotspot ShieldYasaklı Sitelere Giriş Programı, sayesinde proxy üzerinden yasaklı olan tüm sitelere erişebilmenizi sağlar. Kurulumu oldukça kolaydır. Programın boyutu 6 mb’dır. Ayrıca program tamamen ücretsizdir.
Programı indirip kurduğunuzda ekranın sağ alt köşesinde programa ait ikon belirir. Bu ikonun üzerinde sağ tuşla tıklayıp “connect” yani bağlan yazısına tıkladıktan sonra kullandığınız browser otomatik olarak açılacaktır. Ardından çıkış ip’niz bize bildirilecektir. Sonrasında Hotspot Shieldconnected” yani bağlı konuma geçtiğinde internetteki tüm engelli siteler karşınızda kaldırılmış olacaktır.
Hotspot Shield programının bir çok özelliği var. Engelli sitelere giriş hizmetinin yanında kablosuz ağ üzerinde güvenliği de sağlamaktadır. Bu özelliğinden dolayı güvenli olarak tüm işlemlerinize devam etmenize olanak sağlamış olacaktır. Programın kurulumunda toolbar seçeneğini kaldırırsanız gereksiz kalabalıkları da önlemiş olursunuz.
Hotspot Shield programını indirmek için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder