ARA

28 Haziran 2013 Cuma

Apple Rusya’da internet mağazası açtı

23.10.2012 apple mac компьютер
Amerikan şirketi Apple Rusya’daki alıcıları için ürünlerinin satıldığı internet mağazası açtı. Rusya’daki insanlar 26 Haziran’dan itibaren şirketin Rusya’daki resmi internet sitesine girerek bilgisayar, iPhone veya iPad satın alabilecekler.
Şu ana kadar Rusya’da Apple popüler elektronik cihazları Amerikan şirketi ile anlaşma imzalayan perakende iletişim cihazları mağazalarında veya elektronik mağazalarda satılıyordu. Halen Rusya’da kurumsal bir Apple mağazası bulunmuyor.
Online internet mağazasında iPhone akıllı telefonları, iPod müzik çalar, iPad tablet ve yeni MacBook Air ve bu cihaz için gerekli aksesuarlar dahil Mac bilgisayarları temin etmek mümkün olacak.
İnternet mağazasındaki fiyatlar Rusya’daki perakende zincirlerindeki fiyatların biraz üzerinde bulunuyor. Özellikle 16 GB hafızalı yeni model iPhone 29 bin 990 rubleden (1 764 TL) satılırken, bu ürün Rusya’daki diğer mağazalarda 28 bin 990 rubleden (1 705 TL) satılıyor. Ancak, bazı ürünlerin fiyatı tam aksine daha düşük olma özelliği taşıyor. Ayrıca, 4 bin rublenin (235 TL) üzerinde ürün alımı durumunda Moskova ve St.Petersburg’da teslimat ücretsiz yapılıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder