ARA

23 Nisan 2015 Perşembe

Google Üst Sıralara çıkmak!


Seo uyumlu makale hazırlamanız okuyuculara ve Google sevdirmeniz gerekir.Hızlı indeks alıp Google da üst sıralara çıkmanız için.









Seo uyumlu makale yazmak için Türkçeyi güzel kullanmanız gerekir.Yazınız kolay ve anlaşılır olsun.Anahtar Kelimeleri Yazımızın Etiketler kısmına ekleyiniz.Konunuzla ilgili olsun.Örneğin Google Adsense ile ilgili yazı yazdıysanız.Etiketlerinizin;Google Adsense,internette para kazan,Google Adsense nasıl para kazanırım...
Gibi tabiki bu işi çok abartmamanız gerekir eğer 200 harfli bir yazı yazdıysanız 5 etiket yeterli olacaktır.Etiketler sizi yukarı çıkarabilirken aşağıda düşürebileceğini unutmayın.Fazla etiket yaptığınız taktirde Google botları sizi spam olarakta görebilir.
Yazımızı hazırlarken mutlaka seo odalık olmalıdır.Eğer arama motorlarında yükselmek istiyorsanız.
Örnek olarak bizim sitemiz google indekslendiğini görebilirsiniz.Youtube videolarımızda bize destek sağlıyor.Eğerki sitenizde makaleye karar veremiyorsanız.Google Adwords kullanabilirsiniz.
Google Adwords sayesinde aylık en çok aranan kelimeler,en çok kazandıran kelimeleri görebilirsiniz.Bu sayede hızlı indeks alacağınıza eminim!
Eğer ki içeriğiniz KALİTESİZ ise o içeriği etiketlemeden kaldırın.Bu sizin zararınıza olacaktır.Google Algoritmalarını geliştirdikçe Kaliteli içerik dahada önem taşıyor.Kopya başlık benzerliği gibi şıklardan Kalitesiz olduğunu anlayabilirsiniz.Okuyucuya her makalede bilgi vermeniz gerekir.
Eğer bu yazı size yararlı olduysa lütfen paylaşmayı unutmayın...

ÖNERİ : BURAYA tıklayarak Youtube videomuzu nasıl üst sıralara çıkarabiliriz makalemizi okuyarak bilgilenebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder