ARA

28 Nisan 2015 Salı

Reklam verenler Blog da nelere bakar?


Blogunuzdan sadece adsense sayesinde para kazanmıyosunuz.Özel reklam teklifleri ve başka adsense türü siteler.Eğer ki adsense kazancı sizi tatmin etmiyorsa özel reklam verenlerden reklam alabilirsiniz.Peki reklam verenler siteyi nasıl değerlendirir.Hangi açılara ve konulara bakar.





1) Blog Hayranı
Blogunuzun hayranlarının çok olması gerekir.Blogunuzda konu paylaştığınızda onu okumalı altına yorum atmalı sizin yazılarınızdan hoşnut olmalı.Bunun için okuyuculara özel konular seçmelisiniz.Okuyucularınızın hangi konuları daha çok okuduğunu analiz edip konunuzu ona göre seçmelisiniz.
2) Trafik 
Sitenizin ziyaretçi sayısını reklam verenler mutlaka önemseyecektir. Çünkü yatırımlarını boşa yapmak istemiyorlar.Günlük 60-70 ziyaretçi yeterli olucaktır.
3) Yazılar
Yazılarınız kesinlikle özgün olmalıdır.Reklam verenler yazılarınızın özgünlüğünü konusunu dikkatle inceler.Çalıntı içerik ise size reklam vermez.
4) Sıralama
Blogunuzun Alexa sıralaması önemlidir.Sıranız ne kadar yüksekse ziyaretçi sayınızda o kadar yüksek olur.80k ulaştığınızda rahatlıkla onay alabilirsiniz.
      Bu makalem buraya kadar umarım işinize yarayacak bilgiler vermişimdir.Okuduğunuz için teşekkür ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder