ARA

21 Şubat 2017 Salı

Survivor 4'ün 1'i Oyunu İndir(Android-Ios)

survivor 4 ün 1 i oyunu oyna
SURVİVOR 4 ÜN 1 İ OYUNU İNDİR

Survivor 2017 yarışmasında Acun Ilıcalı izleyicileri survivor heyecanını yaşatmak için yeni bir oyunla tanaıştırdı. Yarışmacıların adada oynadıkları eğlenceli bir oyun olan 4 ün 1 i oyunu artık cep telefonlarınızda oynayabileceksiniz. Hem 4 ün 1 i oyunu oynayarak eğleneceksiniz hem de survivor adasına gitme şansı yakalayacaksınız. Acun Ilıcalı 4'ün 1'i oyununda sürpriz hediyeler ve survivor adasına gitme şansı hakkında bilgi verdi. Bizler de 4 ün 1 i oyununu indirmek isteyenler için ios ve android indirme linklerini derledik. İşte survivor 4 ün 1 i oyunu indirme linkeri..

Android indirmek için tıklayın!

Peki Survivor 4'ün 1'i oyunu nasıl oynanır?
Yukarıda verdiğimiz link üzerinden telefonunuza survivor oyununu indiriyorsunuz. İndirdikten sonra kurulum tamamlanacak ve oyunu oynayama başlayacaksınız.

SURVİVOR 4'ÜN 1'İ OYUNU
Amaç oyunda kırmızı rengi bulmadan yeşil renklerı bularak ilerlemek.
İLK SIRADA 4 KUTUDAN BİRİSİNİ SEÇEREK YEŞİL IŞIĞI YAKMAYA ÇALIŞACAKSINIZ...

Kırmızı bulmadan yeşil kutularla ilerleyerek oyunda puan topluyorsunuz. Ayrıca deniz yıldızı da toplayarak survivor shop ta ödül kazanmanız mümkün...

Kırmızı kutuyu bulduğunda oyunu kaybediyorsun. Elbette bu oyunda da diğer oyunlarda olduğu gibi oyun hakkı var. Günlük oynama hakkı bittiğinde sizin için ekstra hak veren Türk Telekom-Survivor paketine geçebilirsiniz.

Survivor Shop'ta hangi ödüller var?

İmzalı Fotoğraf,
Bireysel Sembol Maketi
Vb.
gibi birçok seçenek mevcut...

Survivor Arena 4'ün 1'i oyunu oynayarak hem eğlenecek hem de ödül kazanacaksınız...
Oyun hakkındaki düşüncelerinizi YORUM bölümünden yazabilirsiniz...

0 yorum:

Yorum Gönder