ARA

16 Haziran 2012 Cumartesi

Twitter İfadeleri Yüz İşaretleri Sembolleri Simgeleri Nasıl Yapılır


Twitter yüz ifadeler, twitter işaretleri, twitter simgeleri ve sembolleri nasıl yapılır, Twitter’da Tweet’e nasıl eklenir? Twitter’da klasik anlamda Facebook yüz ifadeleri gibi ifadeler yapılamıyor. Yani iki nokta üst üste ve sonra kapa parantez yazıldığında Twitter onu otomatik olarak gülen yüz haline getirmiyor. Tabi bu Twitter’da özel ifadeler ve işaretler yapılamayacağı anlamına gelmiyor. 
Aşağıda yer alan özel simgeleri, twitter yüz ifade ve işaretlerini kopyalayıp, Twitter’a yapıştırırsanız, Twitter’da kolaylıkla kullınırsınız.
Aşağıdaki tabloda Twitter için kalp, gülen yüz, üzgün yüz, nota, müzik simgesi, güneş, tik, dolar, euro, sterlin, telefon, nükleer işareti, satranç taşları, küçüktür, büyüktür, kar tanesi, tm gibi.

Twitter Yüz İfadeleri ve İşaretleri

©®
¥£ƒ$«»*§&ß
µåøπı%æÆœ¿
Twitter yüz ifadelerinden bir kısmı kare olarak ya da bozuk gözüküyorsa sizde, bunun sebebi kullandığınız browser’ın dil kodlama ayarıdır. Unicode kullanmanız gerekir.
Ayrıca aşağıdaki video’da bu Twitter sembollerini, özel karakterleri, simge ve işaretler nasıl kullanılır anlatılmaktadır.

Resimli ve Video’lu anlatım

Kaynak : Prohayat.com

0 yorum:

Yorum Gönder