ARA

6 Eylül 2012 Perşembe

Angry Birds’ün yeni kuşu Ice Bird!

angry-birds-space-ice-bird-kusu
Angry Birds oyununun son sürümü olarak pazara sürülecek olan Angry Birds Space, yeni kuşla aramıza katılmaya hazırlanıyor.
Mobil platformun en popüler oyunlarından biri olarak çıktığı günden bu yana indirilme rekorları kıran Angry Birds, oyun severlere yeni deneyimler sunmaya ve kullanıcıların için farklı platformlarda yer almaya devam ediyor.Angry Birds oyunu ile bu defa karşımıza çıkan yenilik ise oyunun yeni sürümünde yer alan Ice Bird karakteri oluyor. Kendine has özellikleri ve tekniği ile oyun severlerin daha eğlenceli anlar geçirmesi için hizmet edecek karakter, şu an için yeni oyunun en gözde kuşlarından biri olarak görülüyor.
Diğer yandan oyunun yapımcısı Rovio, oyunun yeni sürümü Angry Birds Space’i 22 Mart tarihinde yapacağı bir etkinlik ile kullanıcılara tanıtmayı planlıyor. Akıllı telefonların vazgeçilmez oyunlarından biri olarak karşımıza çıkanAngry Birds, yeni sürümü sayesinde de oldukça ses getireceğe benziyor. Bunun yanında oyunun yeni karakteriIce Bird, düşmanlarını dondurarak onlar üzerinde etki sağlıyor ve bu şekilde düşmanlarını kolayca yok ediyor.
Bunların yanı sıra oyunun yapımcısı Rovio, yeni sürümün gerçek bir uzay atmosferinde geçeceğini ve bu bilgilerin NASA tarafından kendilerine sağlandığını belirtiyor. NASA‘ya ait bilgiler ile donatılan oyunun, kullanıcılara gerçekçi bir oyun ekranı sunacağı söyleniyor.
Şimdi sizlere yeni sürüm içerisinde yer alan Ice Bird kuşuna bir video sunmak istiyoruz. Siz de bu videomuzu izleyerek Angry Birds Space oyunu içerisinde yeni bir karakter olan Ice Bird ile neler yapılabildiğine bakabilir ve yeni kuşun özelliklerini daha yakından inceleyebilirsiniz. Bunun yanında siz de akıllı telefon modellerinden birine sahipseniz, Angry Birds Space oyununu 22 Mart tarihinden itibaren telefonunuzun sahip olduğu uygulama mağazasından indirebilir ve ardından bu keyifli serüvene dahil olabilirsiniz.
Son olarak Angry Birds Space’in fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını belirtmek istiyoruz.
Angry Birds Space Ice Bird videosu

0 yorum:

Yorum Gönder