ARA

6 Eylül 2012 Perşembe

En İyi Görüntü Kalitesini Hangi Tablet Sunuyor

apple-ipad-2
Sizce en iyi görüntü kalitesini hangi tablet sunuyor, hiç merak ettiniz mi? DisplayMate adlı site tarafından yapılan incelemeler hangi tabletin daha iyi görüntü kalitesi sunduğu hakkında bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Şimdi DisplayMate sitesi tarafından yapılan incelemelere yakından bakalım.
DisplayMate sitesinin yaptığı incelemelere katılan tabletler arasında Apple’ın iPad 2’si, Samsung’un Galaxy Tab 10.1’i ve Motorola’nın XOOM’u yer alıyor. Yapılan incelemede Samsung modeli Galaxy Tab’ın iPad 2’ye oranla daha kaliteli bir görüntü ortaya koyduğu karşımıza çıkıyor. Ancak bu konuda bazı ayrımlar karşımıza çıkıyor. Çünkü yapılan test uygulamalarında Apple’ın iPad 2’sinin renk doğruluğu ve izleme açısı gibi konularda daha iyi olduğu ve Samsung Galaxy tab 10.1’nin ise yansıma, parlaklık ve karşıtlık gibi kriterlerde ön plana çıktığı görülüyor. Yine de DisplayMate sitesi tarafından belirtilen sonuca göre Samsung modeli kıl payı da olsa daha iyi bir görüntü kalitesi sunuyor.
Bu nedenle tablet PC’lerde iyi bir görüntü kalitesi arayanlara buradan duyurmak istiyoruz, Samsung Galaxy 10.1 Tab şu an için piyasa üzerinde yer alan tabletler arasında en iyi görüntü kalitesi sunan tablet olmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder