ARA

6 Eylül 2012 Perşembe

Google Gmail Telefon Görüşme Alanını Genişletti

google-voice
Google’ın gmail üzerinde telefon görüşme hizmeti sunduğu birçok kişi tarafından biliniyor ve bu uygulama ile pek çok kullanıcı oldukça ideal fiyat aralıkları ile sevdikleri ile konuşabiliyor. Google’ın gmail telefon görüşmesi hizmeti ile karşımıza çıkan yeni oluşum ise hizmet alanının genişlemesi oluyor. Yani Google, gmail telefon görümesi hizmetinin daha geniş alanlarda kullanılması için çalışmalar yapıyor.
Genişlemenin ardından sabit hat ve cep telefonlarını arama konusunda indirime giden Google, kapsama alanının genişleme projesinde bu alana Türkiye’yi de alıyor. Türkiye’nin de bulunduğu yeni kapsama alanı genişlemesi kullanıcılar tarafından oldukça hoş karşılanmışa benziyor. Bunun yanında uygulamanın ABD ve Kanada gibi ülkelerde 2011 sonuna kadar ücretsiz olduğu söyleniyor.
Son olarak yeni kapsama alanı genişlemesinde Türkiye için belirtilen telefon görüşmeleri ise Türkiye – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 0,09 dolar, Türkiye – Cep Telefonu 0,14 dolar ve Türkiye – Sabit Telefon 0,03 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder