ARA

2 Eylül 2012 Pazar

İnternet’ten para kazanma yolları


İnternet’ten para kazanma yolları

Zamanınızın çoğunu internet’te geçiriyorsanız eğer bu zamanı boşa harcamak yerine paraya çevirebilirsiniz.
Bir internet sitesi açın. Sitenizi ilgi duyduğunuz bir alanda yazılar yazın, ziyaretçilerinizin sordukları sorulara cevap bulmaya çalışın. Siteniz iyi bir konuma geldikten sonra reklam veren şirketlerden reklam alın. Google’nin Adsense programını denemenizi tavsiye ederiz. Bu programda sitenize koyduğunuz reklamlarda ziyaretçilerin tıklamasıyla kazanç elde edebilrisiniz.
Dosya yükleme sitelerinde dosya yükleyerek para kazanabilirsiniz. Bir video sitesi açın, videolarınızı bu sitelere yükleyin, ziyaretçileriniz ne kadar dosya indirir ve ne kadar video izlerlerse sizde o kadar kazanç sağlayabilirsiniz.
İnternet’te satış yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Satış yapabileceğiniz çok şey bulabilirsiniz. Sizin ressam olduğunuzu düşünelim, yapmış olduğunuz çizimleri internet üzerinden satabilirsiniz. Bunun gibi yetenekleriniz varsa internet üzerinden pazarlayabilirsiniz.
Satış ortaklığı yapabilirsiniz. Bazı firmaların, ürünlerini sattığınızda sizlere satış başı ücret ödemektedirler.Çoğunuzun bildiği firma olan AVON’un ürünlerini satarak, her satış başı belli bir kazanç sağlayabilir. Bir internet sitesi açarak satışlarınızı buradan yapabilirsiniz.
Web Editörlüğü yaparak kazanç sağlayabilirsiniz. Web Editörü; İnternet sitelerine içerik sağlayıcı, yazdığı yazıları kendisi yazan kişidir. İnternet sitelerin çoğalmasıyla birlikte rekabet ortamı oluşmuş ve rakipleriyle yarışa giren sitelerde editör arayışına girmişlerdir. Sizde kendinize güveniyor editörlük yaparım diyorsanız, internet’te bazı forumlarda ilan vererek uygun site bulduğunuzda işe başlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder