ARA

3 Aralık 2012 Pazartesi

2013′de Bu Saçlar Moda Olacak


Yeni yılla birlikte yenilenme isteği hepimizde olur. Sizin de 2013’te yeni bir imaja ihtiyacınız varsa; 2013 kışının moda saçları size yardımcı olacaktır. Evoria.com, bütün kadınların kendi stilini bulabileceği 2013 kışı saç trendlerini sizin için araştırdı. İşte yeni yılın yeni trendleri:
Köklü değişim isteyenlere Pixie kesim
Bu kış için güçlü bir dönüşe ihtiyacınız varsa, yılın trendlerinden Pixie kesimi tercih edebilirsiniz. Bu tarz, yoğun ve gür saçların köklü bir değişimle göz üzerinden kesilmesiyle elde ediliyor. Dramatik bir göz makyajıyla kullanılan Pixie modelinin, muhteşem sonuçlar doğurduğunu göreceksiniz. Hacimin önemli olduğu bu saç modeli için, Evoria.com’da indirimler satın alabileceğiniz Down Under Natural’s kuvvetli tutuş saç spreyleri ve jöleleri ile saçlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Evoria.com, bu iddialı modeli denemeden önce gerçekten sizin tarzınız olup olmadığına iyi karar vermeniz ve kuaförünüze danışmanız gerektiğinin de altını çiziyor.
Vazgeçilmez örgüler
2012’nin gözdesi örgü saçlar yılın sonlarına doğru cazibesini kaybetmeye başladı. Ancak yeni yılda örgülerin tarzı değiştirilerek yeniden kullanılıyor. Evoria.com örgülere yeni tarz kazandırmak için saçın sadece belli bir bölümünde örgü kullanmanızı tavsiye ediyor. Biraz dağınık duran saçların iki yanından ince birer örgü yapıp, saç arkasında birleştimek de bir  diğer alternatif. Örgü saçların püf noktası sağlıklı ve parlak olması. Özellikle parlaklığını yitirmiş boyalı saçlar için Evoria.com, Organix’in ışıltı veren keratin bakımını öneriyor.
Dalgalı saçların cazibesi hiç bitmiyor
Dalgalı saç modelleri 2013 kışında da cazibesini koruyacak. Ancak bu seferki dalgaların adı Rock’n Roll dalgaları. Çünkü bu kış, kuaförde yapılmış, birbirinin aynı olan dalgalar yerine, sanki evden çıkarken sadece başınızı sallayıp çıkmışsınız gibi duran, kendiliğinden doğal bir viraj alan dalgalar gözde olacak. Dağınıklıkla düzen arasında giden bu dalga modelinin yapılı gibi durmaması gerektiğini özellikle belirten Evoria.com, bu doğal görüntü için saçın ortasından itibaren köpükle kıvrımlar yapmayı öneriyor. Görüntüyü yakalamada Evoria.com’da indirimli satışa sunulan John Frieda Frizz-Ease bakım ürünleri size yardımcı olacaktır. Saçları köpükledikten sonra rastgele dağıtarak kullandığınızda, ideal dalgalara kavuşacaksınız.
Kışın kurtarıcısı: At kuyruğu
Kışın yağmurlu ve rüzgarlı havalarda saçın bozulmasını engellemek için kadınların en büyük kurtarıcısı at kuyrukları. 2013 kışı için de bu kural değişmeyecek. Yine revaçta olan at kuyruğu modeli için öncelikle saçlara dümdüz bir fön çekmek gerekiyor. Uzun saçlar için özellikle saçın uzunluğunu vurgulayan ve fazla detaya girmeden basit bir tokayla arkada toplanmış at kuyrukları büyük rağbet görecek. Evoria.com, at kuyruğunun sadeliğini bozacak büyük ve çok gösterişli tokalar kullanmayı önermiyor. En fazla tek renk bir kurdele ile basitçe at kuyruğu yapılmalı.
At kuyruğu modelinde en kritik kısım, arkadan görünen kuyrukta bütün saçların aynı boyda olması! Aşağıya ve yukarıya sarkan bir kuyruk değil, tek kesimde bir sıraya gelmiş saç uçlarını vurgulamak bu modelde en önemli detay oluyor. Bir diğer önemli detay ise, saçın esnek bir şekilde tutturulması. Evoria.com esnek tutuş için Hayashi Sistem Design saç spreylerini öneriyor ve indirimlerle satışa sunuyor.
Ensede Topuz ile doğallığı yakalayın
2013 rahatlığın ve doğallığın yılı olacak. Saçlarınızda doğal görünümü, ensede öylesine toplanmış ve üstüne çeşit çeşit tokalarla süslenmiş topuzlarla yakalayabilirsiniz. Evoria.com, bu doğallığın içinde en çok dikkat edilmesi gereken noktayı, evden çıkarken üstün körü toplanmış havasını yakalamak olarak belirtiyor. Topuzlar enseye kuşlu tokalar, kelebekler veya çiçekler kondurularak renklendirilebilir. Doğal topuzlar, Evoria.com’da satışa sunulan ağırlık yapmayan John Frieda’nın sabitleyici saç spreyleri ile kolaylıkla elde edilebilir.
Saçlarınızı muhteşem gösterecek tüm ürünlere www.evoria.com’dan bir tıkla ulaşabilir, cazip fiyatlarla bu ürünlere sahip olabilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel saç modelleri teşekürler

Yorum Gönder