ARA

3 Aralık 2012 Pazartesi

Bayanların seveceği yeni yıl hediyeleri


yilbasi hediyeleri 178 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Bu şık takı kutusuna tüm kadınlar bayılacak. Kolye, Yüzük, Küpe gibi küçük aksesuarlarını koyabileceği bir takı kutusu hediye ederek karınızı yılbaşında şirin hediye ile oldukça mutlu edebilirsiniz.

yilbasi hediyeleri 279 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Eşinize alacağınız bu kolye oldukça esprili bir hediye olacak:) Çatal , kaşık  ve bıçak tasarımını ile dizayn edilen bu ilginç kolye eşinizin yüzünde bir gülümseme oluşturacak:)

yilbasi hediyeleri 379 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Harika bir tasarım ile oldukça dikkat çekici bir görünüm kazandırılan bu şık saati eşiniz çok beğenecek. Sevgilinize, yılbaşında ne hediye alacağım diye düşünmenize gerek kalmadan bu harika hediyeyi ona armağan edebilirsiniz,)

yilbasi hediyeleri 479 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Oldukça hoş renklerle dizayn edilen ve harika bir tasarım ile üretilen bu şık kol saati sevgilinizin tarzına ve zevkine hitap edecek, aynı zamanda ona çok yakışacak bir hediye olacak.

yilbasi hediyeleri 579 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
İlk baktığınız anda adeta şıklığı ile gözlerini alan bu yeşil taş tasarımlı küpe, sevgilinize çok yakışacak bir yılbaşı hediyesi olacak.

yilbasi hediyeleri 678 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Yukarıdaki küpe ile takım olarak da kullanılabilecek bu şık yeşil taşlı kolyeyi, küpe ile takım olarak sevgilinize yılbaşında güzel bir hediye verebilirsiniz.

yilbasi hediyeleri 779 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Sevgilinizin kırmızı renk takıntısına harika bir hediye olacak bu şık bandanaya o da bayılacak.

yilbasi hediyeleri 879 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Kremalı kakaolu bisküvi tasarımlı bu iştah kabartıcı ağız sulandırıcı küpeleri sevgiliniz çok beğenecek. Yılbaşında ona tatlı bir sürpriz yapabileceksiniz bu harika küpelerle:)

yilbasi hediyeleri 976 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Kız arkadaşınızın telefonuna bir askı alarak ona minik bir hediye verin. Ama bu hediyenize alternatif olsun. Güzel bir hediyenin yanına bu şirin aksesuarı da koyarak ona yılbaşı için güzel bir hediye verebilirsiniz. Bayanları yeni yılda mutlu edecek hediyeler arasında bulunan bu telefon askılığı çok sevilecek.
yilbasi hediyeleri 1078 Bayanların Seveceği Yeni Yıl Hediyeleri
Bu mavi taşlarla tasarlanan harika bileklik yılbaşında kız arkadaşınızın oldukça beğeneceği şık bir hediye olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder