ARA

19 Nisan 2015 Pazar

Adsense Tık Başına Ne Kadar Kazandırır? Kazancımı Nasıl Arttırırım?

Google bir çok kişiye ekmek kapısı olmuştur.Gelirine ek sağlayanlar,Hayatını geçirenlere kadar her insan bulunur.













Adsense Tıklama Başına ne Kadar Kazandırır?
Adsense tıklama başına belli bir kazanç sağlamaz.Örneğin bazen tbm 0.50$ olur.(0.50$ Türkiyede Görmek zor) Bazende 0.04$ olur. Türkiyede görmek zor neden dedim diye sorarsanız.Yabancı ülkelerde tıklama başına daha çok gelir elde ediliyor. Örneğin; PewDiePie 36milyon abonesi ile youtube rekortmeni ve kazancını youtube sağlıyor. Yakınlarda Youtube Academy toplantısı yapıldı. Reklamverenlerle Youtuber ları bir araya topladılar.Orada yapılan konuşmaya göre yaklaşık 3 sene sonra Yabancı ülkelerdeki kazanç bizdede olacak. (Acaba yabancı ülkeler o zaman milyonermi olucak?) Uzun lafın Kısası Adsense Tıklama Başına Maliyeti reklamverenin biçtiği değere göre belirler.
Tıklama Başına Maliyeti Nasıl Arttırırım ?
Tıklama başına maliyeti arttırmanın elbette yolu var. Aylık kazanç tablosua bakarak reklamlarınızı engelleyebilirsiniz.
1) Adsense Hesabınıza giriş yapınız.
2) Reklamlara İzin ver/ Reklamları Engelle Tıklayınız.
3) Hassas Kategoriler Kısmına Geliniz.
Orada sizin sitenizde veya youtube hesabınızda gösterilen reklamları görebilirsiniz.

Bu kısımda Reklam gösterimleri ve Kazançlar gösterilmektedir. Örneğin;Kilo verme diğer kategorilere göre daha çok kazandırmış. Diğer alanları engelleyerek sitenizde veya youtube hesabınızda sadece Kilo Verme açık kalır. Reklamlarınızda ona göre olur sadece Kilo Verme ile ilgili reklam alırsınız.Kazancınıza bir nebzede olsa arttırabilirsiniz.
Google Adsense Kazancımı nasıl alırım?
Google Adsense kazancınızı nasıl alırım sorusuna gelicek olursak.Öncelikle 18 yaşından büyük olamanız gerekir.Çünkü banka hesabı 18 yaşından büyüklere açılıyor.Adres bilgileri çok önemli eğer adres bilgilerinizi yanlış girerseniz PİN alamazsınız.PİN nedir peki? PİN 200TL eşiğine ulaştığınızda Google Adsense size kargo ile doğrulama kodu gönderir.Bu doğrulama kodunu Google Adsense hesabına girerek tam olarak aktifleştirebilirsiniz.Size banka seçeneği sunar,oradan bankanızı seçip IBN numaranızı girerek kazancınızı çekebilirsiniz.Veya 100TL eşiğini seçerek hesabınızda her 100TL olduğunda bankanıza otomatik olarak para yatar.




0 yorum:

Yorum Gönder