ARA

20 Nisan 2015 Pazartesi

Google Adsense mi? Partner mi?

Merhaba arkadaşlar bu makalemizde nerdeyse herkesin aklına takılan Google Adsense mi? Partner mi?
Google Adsense yararları nelerdir? diye soracak olursanız. Adsense ödemelerini günüde ve zamanında yapar.Eğerki içeriğiniz özgün değilse yani size ait değilse kesinlikle adsense öneririm.







Peki Partner nedir? diye sorarsanız. Partner programı anlaşma yaptığı kişiyi sonuna kadar destekler.Partnere katılmak için öncelikle videolarınızın özgün olması gerekir.Peki her partner programı güvenlimidir? Tabiki HAYIR bazı kişiler partner programı ile çalışıp para alamamışlardır.Peki partnerden paramı nasıl çekerim? diye soracak olursanız.Partner paranızı çekmeniz için paypal hesabınızın olması gerekir.Partner programları paraları paypal hesabına aktarır.Partnere kafama göre başvurabilirmiyim? HAYIR partner programları belli bir abone ve özgün video arar.Eğer sizin aboneniz 1.000 ise partner programına kabul edilmezsiniz.Partnerler adsense göre daha fazla kazandırırmı? EVET partnerler adsense göre daha çok kazandırır.Eğer partner programındaysanız izlenme ve reklamlardan para kazanırsınız.Adsense sadece reklam tıklamalarına para verir.Partner Programında iseniz anlaşma yaptığınız sponsorunuz size destek sağlar ve sizin reklamınızı yapar.
Sen Hangisini Önerirsin?
Ben kesinlikle Google Adsense öneririm. Peki Neden? Adsense öncelikle GÜVENİLİR Adsensede paranız kalmaz.Eğerki partner programında telif yediyseniz 40$ kazansanız bile o para partnerinizde kalır.Türkiyede partner diyeceğimiz hiçbir şirket yok.Partner de para alma sorunları yaşayabilirsiniz.Google Adsense size paranızı ayın 15 inden 15ine öder.Eğerki daha fazla para kazanmak istiyorum hırsına kapıldıysanız bu hırstan vazgeçin.Partner tarafından dolandırılırsanız gerçekten çok üzülürsünüz.Emekleriniz harcadığınız vakit boşa gider..
Bu makalemizde buraya kadardı. Umarım aklınızdaki sorulara yanıt olmuşumdur.Merak ettiğiniz konu var iste yoruma yazmaktan çekinmeyiniz

0 yorum:

Yorum Gönder