ARA

21 Nisan 2015 Salı

Youtube Sorunları (Genel)


Bu Makalemizde Youtube bilindik sorulara yanıt olmaya çalışıcam arkadaşlar umarım meraklarınızı gideririm.

YOUTUBE VİDEOM +301 KALDI?
Youtube videonuzun +301 kalmasının sebebi izleyenlerin organik olup olmamasıdır. Eğer siz videonuzu hile ile kastıysanız +301 den çıkmaz.
3.TARAF EŞİĞİ NEDİR?
3.Taraf eşiğinden gelir elde edemezsiniz 3. taraf eşiği telif hakkını kabul ettiğiniz anlama gelir. Örneğin Kardeş Payı 27.bölüm 3. taraf eşiği yazıyor. O videoya gelen reklam tıklanmalarından siz para kazanamazsınız videonun sahibi kazanır.
YOUTUBE PARA KAZAN AÇIK DEĞİL ?
Youtube para kazanmayı açmanız için ülkenizi Amerika Birleşik Devletleri Yapınız para kazanma mutlaka aktif olacaktır.
VİDEOM NASIL HIZLI İNDEKS ALIR?
Bu soruyu nasıl youtube videomu üst sıralara çıkartırımda yanıtlamıştık. Ama İmleme siteleri kullanınız. Peki imleme siteleri nedir? örneğin facebook. google+ gibi sitelerde videonuzun linkini paylaşınız.
KANALIMI NASIL İYİ BİR HALE GETİRİRİM?
Öncelikle arkadaşlar profil ve kapak resminizin dikkat çekici olması gerekir. Kanalınıza ait intronuz olması gerekir. İntroyu sizin yapmanızı öneririm hazır yapan siteleri tavsiye etmem.İçeriğinizin iyi olması gerekir.Bunları yaptıktan sonra zaten youtube sizin reklamınızı yapacaktır.
YOUTUBE ADSENSE HESABIM NE KADAR SÜREDE ONAYLANIR ?
Artık çok beklemenize gerek yok 1 gün içerisinde adsense onaylıyor. 1 2 saat içerisinde para kazanma onaylandı yazıyor saat gece 12 yi geçtikten sonra ise para kazanma yeşil oluyor kullanmaya aktif hale geliyor.
EVET ARKADAŞLAR BU MAKALEMİZİNDE SONUNA GELDİK.SORULARINIZI LÜTFEN YORUMA YAZIN MUTLAKA CEVAP VERİRİZ!

0 yorum:

Yorum Gönder