ARA

28 Ekim 2015 Çarşamba

Backlink Almanın En Kolay Yolları

Backlink bir sitenin başka bir siteye verdigi link diyebiliriz. Backlink alarak sitemizin degerini arttırabiliriz. Tabi ki backlink alarak sitenize yüksek hit beklemeyiniz. Backlink Google'da yüksek sıralara çıkmak için alınır. Backlink almanın birçok yolu vardır. Bazıları zor olsa da başardıgımız da sitemizdeki hit alışverişini görecegiz. Size Backlink almanın en kolay yollarından bahsedecegim.


1) FORUM
Forum siteleri en çok bilinene backlink kaynaklarıdır. Evet forumlara link vererek kolay backlink alabilirsiniz. Tabi ki forumlardan backlink alırken spam yapmamaya dikkat etmeliyiz. Bazı forum sitelerinde "Siteni Tanıt" adlı bölümler vardır. Normal bir konu açarak link vermektense tanıtım bölümleri daha avantajlıdır. Aktif forum sitelerinden backlink almaya dikkat etmenizi öneririm.
2) YORUM ATARAK BACKLİNK KAZANMAK
Yorum atarak backlink almayı ben dahil tüm blogger kullanıcıları kullanır. Yorum atarak backlink alma yönteminde dikkat etmemiz nokta boş yorum atmamaktır. Direk sitenizin tanıtımını yapmayın.
ÖRN: Teşekkür ederim kaliteli bir yazı olmuş. http://merkezihersey.blogspot.com.tr/
Şekilde backlink alabilirsiniz. Yukarıdaki örnek basit bir yazı örneğidir. Konu hakkında kendi fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşmak sitenize hit yönünden faydalı olur.
3) PROFİL BACKLİNK
Çeşitli sosyal platformlarda profil açarak link verebilirsiniz. Bir forum sitesinde açıklama kısmına kendi sitenizi yazarak backlink ve hit kazanabilirsiniz.
4) DİZİN SİTELERİ
Dizin siteleri Türkiye'de pek sevilmez. Genellikle kullanıcılar kendi sitesinden başka bir siteye link vermek istemez ama bu yanlış bir düşüncedir. Dizin siteleri sayesinde hit ve backlink kazanabilirsiniz. Tabi ki her dizin sitesinden backlink alınmaz. Önerdigim dizin sitesi iyisayfa bu site harici Türkiye'de önerecegim iyi bir dizin sitesi yoktur.
NOT: Backlink almadan önce sitenin aktifligine bakın. Çünkü backlink sizin sıranızı arttıracagı gibi düşürecegini unutmayın. 
BUNLARA BAKDINIZ MI?
Blog seo ayarı | Blog siteleri için reklam firmaları | Sitenin hitini arttıracak yöntemler | Programlama Dersleri 1






0 yorum:

Yorum Gönder