ARA

26 Ekim 2015 Pazartesi

Blogger:Adsense Alternatifi Reklam Servisleri

Çoğu yazar blogunda Adsense kullansada bazı yazarlar benim gibi farklı reklam servislerini de denemek istiyordur mutlaka.Kimi yazarlar ise blogu Adsense tarafından kabul edilmediği için alternatif bir site arıyordur.Bugün sizlere Adsense alternatifi blogunuza reklam alabileceğiniz yerli-yabancı siteleri tanıtacağım.

Blogger Adsense Alternatifi Reklam Servisleri-Adhood
Adhood:Google Adsense benzeri reklam şirketidir.Gösterim (CPM) ve Tıklama Başı (CPC) kazanç sağlayabilirsiniz.Banner,Video ve Dinamik Adtext gibi farklı reklam türlerini blogunuzda yayınlayabilirsiniz.Blogunuzun onaylanması büyük ihtimalle uzun sürecektir tavsiyem 1 hafta içinde onay gelmez ise Müşteri Desteği ile irtibata geçmenizdir.1-2 gün içinde onaylarlar.

Ödeme Alt Limiti:100 TL



Blogger:Adsense Alternatifi Reklam Servisleri-Wordego

Alanında en iyilerinden biri olan Wordego;gösterim ve tıklama başı kazanmanıza olanak sağlıyor.Sitenizde illegal içerikler bulundurmadığınız sürece blogunuzu onaylarlar.




Blogger:Adsense Alternatifi Reklam Servisleri-CpatrenDreklam

Genel ve erotik siteler için farklı reklamlar bulunduran Cpatrendreklam fazla kriter bulundurmadığı için çoğu blog yazarının tercih ettiği reklam ağlarından biridir.PopUp,Splash ve PPC reklam türlerini kullanıyorlar.

1K Pop-up=2 TL
1K Splash=2 TL

Ödeme Alt Limiti:30 TL
Ödeme yöntemi:Paypal

Blogger:Adsense Alternatifi Reklam Servisleri-Reklam9


Reklam9,gösterim ve tıklama başı sayım yapan reklam şirketidir.Kullanan kişilerin çoğu kendisinden memnun kalıyor.

Ödeme Yöntemi:Paypal


Blogger:Adsense Alternatifi Reklam Servisleri-PopCash


PopCash yayıncılara sadece Pop-up reklam yayınlama ihtimali verebiliyor.Ziyaretçinin 24 saatte bir defa Pop-up reklama tıklayabilme özelliği bulunması çoğu kişinin bu reklam şirketine yönelmesine sağlıyor.Bunun yanında sayımlarıda çok iyi yapması çok tercih edilme özelliğidir.

Ödeme Alt Limiti:10$
Ödeme Yöntemi:Paypal

Blogger:Adsense Alternatifi Reklam Servisleri-PopAds

PopAds da sitenizde Pop-up reklamlar yayınlamanıza olanak sağlayan bir reklam şirketidir.Tabunder,Tabup gibi Pop-up tarzı reklamlar da yayınlayabilirsiniz.Ayrıca ziyaretçinin 24 saate kaç defa reklam görmesini ayarlama gibi özellikleride mevcut.

Ödeme Alt Limiti:5$
Ödeme Yöntemi:Paypal



Blogger:Adsense Alternatifi Reklam Servisleri-Adf.ly

Genelde link kısaltmak için kullandığımız adf.ly aynı zamanda web sitesi sahiplerine Pop-up reklam yayınlama şansıda tanıyor.Kullanmanızı tavsiye ederim sayım ve fiyatlandırma bakımından oldukça iyi bir firma.Tools kısmından PopAds'ı seçerek kodlara erişebilirsiniz.

Ödeme Alt Limiti:5$
Ödeme Yöntemi:Paypal


Blogger reklam alma,reklam servisleri,adhood nasıl,nedir,wordego nedir,nasıl,cpatrendreklam nasıl,nedir,Reklam9 nedir,nasıl,adf.ly,siteye reklam ekleme,popads nedir,nasıl,popcash nedir,nasıl,

0 yorum:

Yorum Gönder